Maak kennis met het team van Stretched

Wat ons uniek maakt?

image about us

Wij hebben een missie

Om individuen en organisaties te helpen bij het vergroten van hun mentale weerbaarheid. Zodat zij niet alleen zichzelf maar ook anderen in staat stellen om voor hen belangrijke doelen en resultaten te realiseren. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat als jij het beste uit jezelf haalt, je daarmee ook de mensen om je heen stimuleert dat te doen.

Het gaat bij ons om leiderschap

Daarom zijn wij er voor iedereen die aan de slag wil gaan met zijn of haar leiderschap. Het leiderschap dat je laat zien vanuit je rol in jouw organisatie én het leiderschap dat je laat zien over jezelf.

Je bent al goed

5 – 15% van ons gedrag is bewust. Om echte vooruitgang te boeken als leider, om een hecht team te smeden of de cultuur van jouw organisatie te veranderen, moet je weten wat er onder de waterlijn gebeurd en hoe je daar invloed op hebt. Het is in die 95% waar het verschil wordt gemaakt.

Stretched Company helpt jou met het ontwikkelen van leiderschap. Dat doen we in stretches. Iedere keer gaan we een stap verder om je te helpen een betere leider te worden.

Wij nemen je mee naar de oorsprong van dat gedrag en bieden je de mogelijkheid nieuwe keuzes te maken. Zodat jij oprecht een antwoord kunt geven op de vraag: …..hoe goed kun je echt worden?

Groei en zelfactualisatie in nieuwe tijden

Onze wereld wordt steeds complexer en zorgt voor nieuwe uitdagingen voor organisaties, teams en individuen. Makkelijke oplossingen en antwoorden zijn niet meer voor handen. Processen en systemen voldoen niet meer waardoor mensen vastlopen in organisaties en zaken vertragen.

Leiders bouwen met hun medewerkers de organisatie die in staat is flexibel te zijn om snel te kunnen inspelen op de continue veranderende omstandigheden. De leiders geven richting en werken aan een solide toekomst. Het hebben van mentale flexibiliteit bij leidinggevenden in werken en presteren is randvoorwaardelijk om doelen te bereiken.

Stretched wijst je de weg

Stretched Company ondersteunt daarom leiders bij het ontwikkelen van mentale vrijheid en zorgt voor maximale flexibiliteit. Dat doen wij door programma's aan te bieden voor 1 op 1 coaching, in groepsverband of maatwerk In Company.

Met onze aanpak zien wij individuen en teams samenwerken aan resultaten die ze niet voor mogelijk hadden gehouden. Met oog voor elkaar, vrij van ego en in volle verantwoordelijkheid.

Er is meer mogelijk dan je denkt!

De kracht van stretchen

(…) stretching (…) als in je uitrekken en strekken. Het hele idee van rekken en strekken is om op een punt te komen waarvan je weet dat je het nu nog niet kunt bereiken. Bijvoorbeeld met gestrekte benen met je handen de punten van je tenen aanraken.

Rekken en strekken kan oncomfortabel zijn, misschien zelf pijnlijk. Het haalt je al snel uit je comfort zone. En alhoewel het strekken zelf misschien oncomfortabel voelt, is het na afloop vaak heel bevredigend.

Het is ook iets wat je moet blijven doen. Want als je regelmatig stretcht, dan zal je al snel merken dat je steeds verder komt en meer kunt dan toen je begon. Je kunt misschien nog niet de punten van je voeten raken, maar je komt wel een stuk verder dan eerst. En belangrijk bij stretchen, het voelt ongemakkelijk, maar is bedoeld je sterker en leniger te maken.

Met de metafoor van het rekken en strekken in het achterhoofd, gaat het er bij ons om:

  • dat je uit je comfort zone stapt
  • je achter doelen aan gaat die je niet kunt bereiken (nog niet)
  • dat je daarvoor iets nieuws of anders kunt, wat je je nu niet kan voorstellen
  • waarvoor je moeite moet doen zonder gedemotiveerd te raken

Klinkt goed? Wij zijn klaar om met jou te stretchen. Doe je mee?

illustration
teammember

Charles de Klerk

Co-founder / coach

linkedIn
teammember

Erwin Schwartz

Co-founder / coach

linkedIn
teammember

Lodewijk Gimberg

Co-founder / coach

linkedIn

Welke stretch wil jij aangaan?

We nemen graag de tijd voor je. Laat je een bericht achter of bel je ons?