logo
logo

Bio

Maak kennis met Lodewijk Gimberg

author

Lodewijk Gimberg

October 1, 2022

Coach, facilitator, medeoprichter Stretched Company

Image for Maak kennis met Lodewijk Gimberg

Ontmoet Lodewijk Gimberg, een toegewijde coach die professionals zoals jij helpt om hun volledige potentieel te benutten. Als je streeft naar succes in je werk, is hij de partner die je nodig hebt.

In je carrière kom je vaak uitdagingen tegen. Misschien zit je vast in een aanpak die niet meer werkt, of voel je je niet zo voldaan als je zou willen zijn. In zulke momenten is de keuze cruciaal: blijf je vasthouden aan de status quo en hoop je op verbetering, of ben je bereid om actief aan jezelf te werken en te evolueren?

Lodewijk gelooft sterk dat leiderschap niet per se stressvol hoeft te zijn. Zijn kennismaking met Integral Coaching, waarbij je vanuit verschillende invalshoeken naar een coachvraag kijkt en met ontwikkelingsdoelen aan de slag gaat, heeft hem de duidelijkheid gegeven dat dit zijn pad is. Hij nodigt je uit om samen te ontdekken wat jou uniek maakt en hoe je jezelf kunt transformeren.

Zijn doel is duidelijk: begeleiden bij blijvende veranderingen met een positieve impact op jou, je team en je organisatie. Als coach helpt hij je inzicht te krijgen in je denkwijze en gedrag en reikt hij je tools aan voor doelgerichte verandering.

Met bijna 15 jaar ervaring als coach en consultant heeft Lodewijk samengewerkt met toonaangevende Nederlandse bedrijven en snelgroeiende scale-ups, nationaal en internationaal. Zijn werk draait om impact, verandering en effectief leiderschap.

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Neem contact op voor een intakegesprek op 06-24668587

Lodewijk is Integral Master Coach™, coacht in het Nederlands en Engels en geaccrediteerd door International Coaching Federation

This is a richtext image

Gerelateerde artikelen

story image

Visie

Hoe eenzaam is het aan de top?

author

Charles de Klerk

March 26, 2021

story image

visie

Onze top 7 boeken over leiderschap

author

Erwin Schwartz

November 9, 2020

story image

News

De stille pijn van leiderschap

author

Charles de Klerk

November 22, 2022