logo
logo

Bio

Maak kennis met Erwin Schwartz

author

Lodewijk Gimberg

January 3, 2024

Coach, facilitator, medeoprichter Stretched Company

Image for Maak kennis met Erwin Schwartz

Erwin heeft een schat aan ervaring en een duidelijke passie voor het bevorderen van transformationele verandering binnen organisaties door middel van executive coaching, teambuilding en leiderschaps- en organisatieontwikkeling. Toegewijd om analytische vaardigheden, consulting expertise en coaching capaciteiten te combineren om blijvende en zinvolle oplossingen te leveren.

De focus op het inspireren en ondersteunen van mensen om zich in te zetten voor transformatie sluit goed aan bij zijn inzicht dat de menselijke kant een kritieke factor is in organisatiesucces. Zijn diverse ervaring, variërend van start-ups tot multinationals, toont zijn aanpassingsvermogen en het vermogen om door veranderende omstandigheden te navigeren, bedrijfsmodellen te optimaliseren en effectieve strategieën te implementeren op zowel zakelijk als persoonlijk niveau.

De nadruk op een integrale aanpak met cultuur, structuur, coaching, training en verantwoordelijkheid weerspiegelt een veelomvattend begrip van de veelzijdige aard van organisatieontwikkeling.

Oprichting van Stretched Company, een bedrijf voor leiderschapsontwikkeling, toont verder zijn toewijding aan het ondersteunen van senior management, ondernemers en managementteams bij het realiseren van hun ambities.

De methodologie die bij Stretched Company wordt gebruikt richt zich op het versterken van onbewuste mentale modellen van leiderschap, het oplossen van beperkende overtuigingen en het versterken van positieve overtuigingen, onderstreept de diepgang en effectiviteit van zijn aanpak. De intensieve, resultaatgerichte en duurzame aard van zijn methodologie geeft aan dat hij zich inzet voor het creëren van blijvende impact en waarde voor klanten.

Zijn profiel straalt een sterke combinatie uit van expertise, ervaring en een oprechte toewijding om een positief verschil te maken in de organisaties en individuen waarmee hij werkt. Het is duidelijk dat zijn passie voor het ondersteunen van transformationele verandering de drijvende kracht is achter zijn succesvolle carrière in coaching en management consulting.

Hij kijkt ernaar uit om met u samen te werken. Voel je vrij om direct contact met Erwin op te nemen: +31653747951

Gerelateerde artikelen

story image

Visie

Hoe eenzaam is het aan de top?

author

Charles de Klerk

March 26, 2021

story image

visie

Onze top 7 boeken over leiderschap

author

Erwin Schwartz

November 9, 2020

story image

News

De stille pijn van leiderschap

author

Charles de Klerk

November 22, 2022