top of page

Het is onze missie om individuen en organisaties te helpen bij het vergroten van hun mentale flexibiliteit waardoor zij niet alleen zichzelf maar ook anderen in staat stellen om de voor hen belangrijke doelen en resultaten te realiseren. 

TEAM

Stretched Company gelooft in 'practice what you preach'. Al onze coaches hebben hun sporen verdiend in het bedrijfsleven en als ondernemer. Wij weten als geen ander wat er van je gevraagd wordt om je mentale flexibiliteit te ontwikkelen. Onze kennis en inzichten en vaardigheden staan nu tot jouw beschikking

+31 6 24 66 85 87

  • LinkedIn Social Icon

+31 6 53 95 76 98

  • LinkedIn Social Icon

+31 6 24 66 85 87

  • LinkedIn Social Icon

+31 6 53 74 79 51

WAT MAAKT ONS UNIEK

Stretched Company staat voor een nieuwe manier van het ontwikkelen van leiderschap, flexibiliteit, performance en een effectieve dynamiek in teams en organisaties.

 

Het probleem is nooit het probleem! 

 

Dit is een van de kenmerkende uitgangspunten in onze aanpak. Het genoemde probleem, is nooit het echte probleem. Daarom zoeken wij verder en dieper.

Dagen uit en confronteren, helpen en lossen dieperliggende thema’s bij individuen en teams duurzaam op! Wij geloven dat iedereen kan veranderen. Onze aanpak is zeer krachtig, effectief, met blijvend resultaat en zonder leercurve! 

 

Dit betekent dat je direct resultaat hebt. En niet alleen op die punten waar je met ons aan hebt gewerkt. In de meeste gevallen zijn er meer onderliggende thema’s positief veranderd. 

Wij werken met de nieuwste inzichten en technieken uit de wereld van mentale modellen en high performance en deze zorgen voor blijvende verandering. 

 

Samengevat: Stretched Company zorgt voor direct resultaat, blijvende verandering en meer flexibiliteit in denken en gedrag waardoor individuen, teams en bedrijven sneller kunnen groeien en ontwikkelen. 

 

Hoe snel wil jij hiervan profiteren? Wij helpen je graag hierbij!

Walk the talk, Stretch and Perform

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page