top of page

Geef jouw leiderschap de stretch die het verdiend. Onze coachingsprogramma's zorgen voor maximaal resultaat. Gegarandeerd!

AAN DE SLAG

1 OP 1 COACHING

Ik wil nieuwe vaardigheden leren om teams te begeleiden en impact te maken...bewust of onbewust.

Lees meer

TEAM COACHING

Van een verzameling individuen naar een high perfoming team

Lees meer

IN-COMPANY

Ik ga mijn ambities waarmaken!

Lees meer

FOCUS

Bij Stretched draait alles om leiderschapsontwikkeling.

Wij helpen leiders om op onbewust mentaal niveau duurzaam te veranderen. Hierdoor stellen zij zichzelf in staat om die doelstellingen te realiseren die zij echt belangrijk vinden. Voor zichzelf, hun team of organisatie. 

focus.png

PROCES

Stretched Company werkt samen met jou, vanuit co-creatie, aan het meest succesvolle programma. Passend bij jouw huidige situatie en doelen.

Hulpvraag
press to zoom
Aanbod
press to zoom
Eerste stretch
press to zoom
Vervolg stretches
press to zoom
Masterskills en support community
press to zoom
Reflect
press to zoom
1/1

WAT IS EEN STRETCH

Om die vraag te beantwoorden moeten we je een vraag terugstellen: “Hoe ambitieus ben je?”

Ambitie is namelijk belangrijk. Zo belangrijk dat een bedrijf als Google er in de tien zaken waarvan ze zeker weten dat ze werken zijn, iets over heeft opgenomen* : 

“We set ourselves goals we know we can’t reach yet because we know that by stretching to meet them we can get further than we expected.”

(…) stretching (…) als in je uitrekken en strekken. Het hele idee van rekken en strekken is om op een punt te komen waarvan je weet dat je het nu nog niet kunt bereiken. 

Bijvoorbeeld met gestrekte benen met je handen de punten van je tenen aanraken.

Als je rekt en strekt, voelt dat oncomfortabel, misschien zelf een beetje pijnlijk. Even strekken haalt je al heel snel uit je comfort zone. En alhoewel het strekken zelf misschien oncomfortabel voelt, voelt het na afloop wel lekker.

Je moet het blijven doen, blijven herhalen, ook al weet je dat het nu nog niet kunt. Want als je regelmatig rekt en strekt, dan zal je al snel merken dat je verder komt en meer kunt dan toen je begon. Je kunt misschien nog niet de punten van je voeten raken, maar je komt wel een stuk verder dan eerst. En belangrijk bij rekken en strekken, het voelt ongemakkelijk, maar is bedoeld je sterker en leniger te maken.

Met de metafoor van het rekken en strekken in het achterhoofd, gaat het er bij Stretched Company om:

  • dat je uit je comfort zone stapt

  • je achter doelen aan gaat die je niet kunt bereiken (nog niet)

  • dat je resultaten bereikt die je je voorheen niet kon voorstellen

  • waarvoor je moeite moet doen zonder gedemotiveerd te raken

 

Stretched Company laat jou, jezelf en de manier waarop je zaken aanpakt opnieuw uitvinden, jezelf de moeilijke vragen te stellen en het echte gesprek te voeren. Wij dagen je hierbij uit. 

Stretched Company helpt jou en je team zich af te vragen hoe goed je echt kunt worden en hoever je kunt komen. Doe je mee?

Ben jij klaar voor je eerste stretch?

bottom of page