logo
logo

Bio

Maak kennis met Charles de Klerk

author

Lodewijk Gimberg

November 1, 2022

Coach, facilitator, medeoprichter Stretched Company

Image for Maak kennis met Charles de Klerk

Charles is een gedreven en gepassioneerde coach, ondernemer en investeerder. Na afsluiten van zijn corporate carrière als directeur en lid van de raad van bestuur van een van de grootste afvalbedrijven van de Benelux en Duitsland, heeft hij bewust gekozen voor coaching. Hij werkt vooral met senior managers, directeuren en ondernemers. Uit eigen ervaring weet hij met welke uitdagingen deze ‘high performers’ te maken krijgen. Omdat hij deze doelgroep goed begrijpt en dezelfde taal spreekt.

Het gaat er niet om hoe goed je bent, maar hoe goed je kunt worden. Charles gelooft erin dat mensen niet gefixt hoeven te worden, en richt zich daarom vooral op hun ontwikkeling. Soms is hiervoor een klein zetje nodig en soms een aantal sessies. Zijn klanten voelen zich altijd geholpen en zijn enthousiast over de resultaten die zijn hierna hebben bereikt.

Mensen lopen regelmatig vast op belemmerende overtuigingen of onverwerkte trauma’s. Vaak denken ze dat ze hiermee maar moeten leven. Dit is helemaal niet nodig. Charles werkt heel gericht aan deze veranderingen. Eenmaal veranderd blijven deze veranderd. Veel van deze zaken zijn vaak snel op te lossen en zorgen voor de gewenste rust en ruimte.

Charles is overtuigd dat het belangrijk is om te blijven leren en ontwikkelen. Hij volgde daarom internationale trainingen in NLP, Hypnose en Coaching. Op dit moment is hij bezig met een opleiding tot High Performance Flow Coach en is recent gestart de opleiding tot Level 3 Golf Coach bij WGTF in Engeland.

Hij is op dit moment actief met het ontwikkelen van coaching en trainingen waarbij golf en leiderschap worden gecombineerd.

Geïnteresseerd wat Charles voor jou kan betekenen? Bel hem op +31 6 53957698, maak een afspraak en hij gaat graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Charles is NLP Master Practitioner en gecertifieerd coach in HNLP. Hij werkt zowel in het Nederlands als Engels.

Gerelateerde artikelen

story image

Visie

Hoe eenzaam is het aan de top?

author

Charles de Klerk

March 26, 2021

story image

visie

Onze top 7 boeken over leiderschap

author

Erwin Schwartz

November 9, 2020

story image

News

De stille pijn van leiderschap

author

Charles de Klerk

November 22, 2022