logo

Stretched business

Een op maat gemaakt programma voor organisaties die hun leiderschap en performance willen verbeteren.

Maatwerk, neem voor meer info contact met ons op

NTB

Stap 1

Start the business journey

Stretched Company biedt verschillende oplossingen voor organisaties die makkelijker toegang willen krijgen tot de juiste coach en aanpak voor hun leidinggevenden. Iedere leider, ieder leiderschapsteam, iedere organisatie is anders en heeft andere doelen. Bij onze In-house trajecten wordt specifiek voor jouw organisatie het programma ontwikkeld

3-6 maanden

Strategie

De strategie is het gezamenlijke pad en doel voor jullie organisatie. We maken de strategie uitvoerbaar vanuit het leiderschap.

Leiderschap

We ontwikkelen een gemeenschappelijke visie op leiderschap die past bij jullie organisatie en we brengen het gewenste leiderschap naar de praktijk in de aansturing van jullie strategie.

Waarden en cultuur

Vanuit de leefregels waar jullie organisatie voor staat maken we een vertaling naar het waarneembare gedrag. Vanuit de gedachte "goed voorbeeld doet volgen".

Realisatie

Wat is de manier waarop je als organisatie ook daadwerkelijk je doelen haalt? Wij helpen je een eenduidige werkwijze bij alle teams aan de gang te brengen

Stap 2

Stretching

Werk aan een integraal beeld op leiderschap in jouw organisatie. We implementeren samen een leiderschapsprogramma. Werken aan een nieuwe cultuur, een andere manier van leidinggeven. Versterken een missie, visie.

3 tot 6 maanden

illustration

We delen je doel op in verschillende stretches

We hebben de ontwikkeling gepland, we weten aan welke leiderschapscompetenties we gaan werken. Iedere stretch geeft je weer nieuwe inzichten en ervaringen die we meenemen in de volgende stretch.

illustration

Elke stretch heeft uitdagende activiteiten

We gaan het ongemakkelijk maken en zorgen voor beweging. Jij maakt de keuze te gaan stretchen, wij kijken tot hoever je kunt komen.

illustration

Sessies om de activiteiten te bespreken

Werksessie of een update. We blijven dicht in de buurt. Jij gaat je doelen bereiken en wij staan achter je.

Stap 3

Stretched

Wat is er nu meer mogelijk dan voorheen? Nadat we alle activiteiten vanuit het in-house programma hebben uitgevoerd, is het belangrijk om een meeting te doen. Hoe ver zijn jullie gekomen? Welke ontwikkelingen hebben jullie doorgemaakt en waar zit je volgende uitdaging?

Bewijs

Het doel is volledig te registreren wat je bereikt hebt. We ankeren de belangrijkste inzichten en ervaringen uit de afgelopen tijd.

De blik vooruit

We kijken vooruit, voorbij het programma en bespreken wat er nog meer mogelijk is en wat jou volgende stap zou kunnen zijn.

Vieren

We sluiten het programma op een passende manier af.

Ongoing support

Het zijn de kleine veranderingen die grote impact kunnen hebben. Jullie ambitie is duidelijk en dat vraagt continue aanscherping van iedereen in het team zodat je effectief en met plezier blijft samenwerken en doelen behaald. Stretched Company biedt de mogelijkheid om via abonnementen gebruik te blijven maken van een pool aan gekwalificeerde coaches.

Neem contact op

Streched and beyond

Met onze Stretched and beyond helpen we teams het opgebouwde momentum vast te houden

Aanmelden

Gebruik het formulier rechts om een aanvraag te versturen voor het Stretched In-house programma.

Alle programmas

Stretched blocks

Een op maat gemaakt programma voor organisaties die hun leiderschap en performance willen verbeteren.

Stretched business

Een op maat gemaakt programma voor organisaties die hun leiderschap en performance willen verbeteren.

Stretched 1:1 coaching

Voor iedereen die met een persoonlijke aanpak een grote stap in zijn/haar leiderschapsontwikkeling wil maken

Stretched together

Speciaal voor die leiders die samen met anderen aan de groei van hun leiderschap willen werken en willen leren van elkaar.

Dummy pagina trainingen

Titel zegt het allemaal

Strippenkaart

De hulpbron die gedurende het hele jaar flexibel beschikbaar is om je een stap verder te helpen. Omdat je vastloopt of omdat je er aan toe bent.