Stretched 1:1 coaching

Voor iedereen die met een persoonlijke aanpak een grote stap in zijn/haar leiderschapsontwikkeling wil maken

Startdata

In overleg

Duur

12 weken

NTB

Ontwikkel jouw leiderschap in 3 stappen

Stap 1

Start stretching

In deze stap willen we je zo goed mogelijk leren kennen. Met een aantal intensieve modules krijg je inzicht in je startpunt en wat ontwikkeling in de praktijk voor jou kan betekenen.

Jouw doel

Het begint bij je echte vraagstuk. Wat is nu precies wat je wilt bereiken en waarom? En wat als je echt zou mogen kiezen? En wat nog meer?

Jouw obstakels

Deze obstakels zorgen voor vertraging en saboteren je ambitie. Het is tijd deze obstakels te gaan overwinnen? Geloof jij niet dat dit kan? Daag ons eens uit!

Drivers en waarden

Waar vind jij je intrinsieke steun om je zichtbare leiderschap succesvol te laten zijn?

Wat zie jij in de spiegel?

Welk verhaal vertel jij jezelf en waarmee identificeer jij jezelf?

Stap 2

Stretching

Met een aantal, speciaal voor jou, op maat gemaakte stretches werken we aan jouw ontwikkeldoelen. Iedere stretch kom je weer een stap dichterbij. In dit onderdeel brengen we jouw inzichten naar de praktijk door te doen en te reflecteren op die ervaringen.

10 weken

illustration

We delen jouw doel op in verschillende stretches

Samen hebben we jouw doel naar ontwikkelstappen vertaald. Iedere stretch geeft jou weer nieuwe inzichten en ervaringen die we meenemen in de volgende stretch.

illustration

Elke stretch heeft uitdagende activiteiten

We gaan het ongemakkelijk maken en zorgen voor beweging. Jij maakt de keuze te gaan stretchen, wij kijken tot hoever je kunt komen.

illustration

2-Wekelijks contact om de groei te bespreken

We blijven dicht in de buurt. Jij gaat jouw doelen bereiken en wij zijn er voor je.

Stap 3

Completion stretch

In deze laatste stap kijken we terug op de groei die je hebt doorgemaakt. De stappen die je hebt gezet, de overwinningen. We vieren de echte verandering die je hebt doorgemaakt door bepalende momenten eruit te lichten. We kijken ook vooruit naar wat er nog meer voor je mogelijk is.

Bewijs

Het doel is volledig te registreren wat je bereikt hebt. We verankeren de belangrijkste inzichten en ervaringen uit de afgelopen tijd.

De blik vooruit

We kijken vooruit, voorbij het programma en bespreken wat er nog meer mogelijk is en wat jou volgende stap zou kunnen zijn.

Vieren

We sluiten het programma op een passende manier af.

Je wilt blijven stretchen?

Mooi! Want ontwikkeling is nooit echt klaar natuurlijk. Je hebt de inzichten en ervaring om zelf de volgende stappen te zetten. Maar soms wil je net een beetje meer. Wij blijven in de buurt en staan je bij.

Op aanvraag

Ongoing support

Het zijn de kleine veranderingen die grote impact kunnen hebben. Jouw ambitie is duidelijk en dat vraagt continue aanscherping van jou zodat je effectief en met plezier je doelen behaald.

Hoe hebben anderen hun doelen behaald?

Yvo, Operations Director, Logistiek

Het meeste sprak me aan dat je vanuit zelfwaardering een krachtig iemand kan worden. Door de coaching werk ik nu veel beter met doelen. Nog veel belangrijker vind ik dat het zelfbeeld wat ik had, veranderd is door de intense gesprekken die we hebben gehad. Ik heb veel kwaliteiten, zie ik nu. Dank voor jullie vakkundigheid gecombineerd met de persoonlijke benadering.

Niels, salesmanager ICT dienstverlener

Lodewijk is een echte professional. Het coaching traject heeft op zakelijk niveau bijgedragen aan mijn managementvaardigheden. Op persoonlijk vlak heeft het meer rust gebracht

Advocaat stagiare

“Met de geweldige coaching van Lodewijk is mijn persoonlijk leiderschap enorm versterkt. In korte tijd heeft Lodewijk mij geholpen om te starten met het opruimen van mijn belemmerende overtuigingen. Door het coachingstraject heb ik weer de ruimte gevonden om te ontdekken wat ik belangrijk vind en te leven vanuit de juiste intenties.”

Contact opnemen

Ontdek wat er voor jou allemaal mogelijk is en hoe wij je daarbij kunnen helpen. Maak vrijblijvend kennis met ons coaching-programma tijdens een intakegesprek en ontdek hoe we jouw groei en ontwikkeling kunnen ondersteunen

Alle programmas

Coaching

team en 1 op 1

Stretched business

Een op maat gemaakt programma voor organisaties die hun leiderschap en performance willen verbeteren.

Stretched together

Speciaal voor die leiders die samen met anderen aan de groei van hun leiderschap willen werken en willen leren van elkaar.

Stretched 1:1 coaching

Voor iedereen die met een persoonlijke aanpak een grote stap in zijn/haar leiderschapsontwikkeling wil maken