"We hebben al veel geprobeerd maar komen steeds weer in hetzelfde patroon."

DE STRETCHED COMPANY AANPAK 

Onze aanpak is anders en onderscheid zich doordat wij direct werken op onbewust niveau. 

In vergelijking met andere organisaties besteden wij weinig tijd aan het intellectueel uitleggen wat je moet doen of aan het optimaliseren van processen. Dit is vaak het probleem niet. 

 

Wij denken dat mensen en organisaties heel goed begrijpen wat er nodig is om effectief leiding te geven. In veel gevallen hebben ze dit gelezen in boeken en ervaring opgedaan in de praktijk of tijdens trainingen. Helaas zorgt dit vaak niet voor de gewenste resultaten. 

Wij richten ons daarom op het onbewuste deel van je brein. Op de ‘onzichtbare’ programma’s en drivers die onze acties en resultaten bepalen. 

 

Om echt het beste uit jezelf en jouw organisatie te halen is het belangrijk dat je je richt op de vaak nog onbekende drivers en overtuigingen uit je onbewuste. Ons onderbewuste is verantwoordelijk voor 85 - 95% van ons brein. En dus, voor onze gedachten, emoties, acties en resultaten. Vergelijk het maar met een ijsberg. Het grootste deel van een ijsberg vind je ook onder water. Om echte vooruitgang te boeken op het gebied van leiderschapszwakte, echte eenheid in een team te creëren of de cultuur van een organisatie te verbeteren, moet je de 95% onder de oppervlakte begrijpen.

 

Veel veranderprojecten zijn gericht op het bestrijden van symptomen door kortetermijnoplossingen. Echter, die kosten veel tijd, geld en energie zonder dat de onderliggende problemen structureel worden opgelost. Waarom we dit toch doen? Omdat we dit gewend zijn en het een veilige optie is. Interessant eigenlijk?

 

Onze benadering is intensief en daagt de deelnemers uit om zichzelf te ontwikkelen. Dit noemen wij Stretchen. Deelnemers ervaren in korte tijd grote veranderingen waardoor zij zichzelf in staat stellen om met meer plezier resultaten te creëren die vaak beter zijn dan vooraf verwacht. De veranderingen op onbewust niveau zijn duurzaam. Eenmaal veranderd blijft veranderd. Deelnemers moeten vaak wennen aan de veranderingen en zijn verrast dat het zonder moeite lijkt te gaan. 

 

Wij geloven dat het vergroten van de flexibiliteit van mensen en organisaties de beste voorbereiding is op de steeds complexer wordende maatschappij.

Leiderschapsontwikkeling, coaching en teamontwikkeling

WIJ STAAN VOOR

  • Verantwoordelijkheid nemen voor alles wat we doen

  • Wij geloven dat iedereen kan veranderen

  • Leren, experimenteren en groeien

  • Zorgen voor duidelijkheid

  • Heldere doelen formuleren en resultaat 

  • Plezier hebben in alles wat we doen

  • Er is veel meer mogelijk dan gedacht

  • Ecologisch verantwoord

JE BENT AL GOED

5 – 15% van ons gedrag is zichtbaar. Om echte vooruitgang te boeken als leider, om een hecht team te smeden of de cultuur van jouw organisatie te veranderen, moet je weten wat er onder de waterlijn gebeurd en hoe je daar invloed op hebt. Het is in die 95% waar het verschil wordt gemaakt.

 

Stretched Company helpt jou met het ontwikkelen van leiderschap. Dat doen we in stretches. Iedere keer gaan we een stap verder om je te helpen een betere leider te worden. 

 

Wij nemen je mee naar de oorsprong van dat gedrag en bieden je de mogelijkheid nieuwe keuzes te maken. Zodat jij oprecht een antwoord kunt geven op de vraag: …..hoe goed kun je echt worden? 

ijsberg.jpg