"Afdelingen werken hier niet samen. Het lijken wel concurrenten." Hoeveel potentieel laat jij als leidinggevende liggen voor je organisatie?

ONZE MISSIE

Onze wereld wordt steeds complexer en zorgt voor nieuwe uitdagingen voor organisaties, teams en individuen. Makkelijke oplossingen en antwoorden zijn niet meer voor handen. Processen en systemen voldoen niet meer waardoor mensen vastlopen in organisaties en zaken vertragen.

 

Steeds meer organisaties ervaren dat het belangrijk is om flexibel te zijn om snel te kunnen inspelen op de continue veranderende omstandigheden. Stretched Company ondersteunt organisaties en teams bij het ontwikkelen van mentale vrijheid en zorgt voor maximale flexibiliteit. Het vergroten van de mentale flexibiliteit bij leidinggevenden in werken en presteren is key.

 

Met onze aanpak zien wij individuen en teams samenwerken aan resultaten die ze niet voor mogelijk hadden gehouden. Met oog voor elkaar, vrij van ego en in volle verantwoordelijkheid. 

Wij zien het als onze missie om individuen en organisaties te helpen bij het vergroten van hun mentale weerbaarheid waardoor zij niet alleen zichzelf maar ook anderen in staat stellen om de voor hen belangrijke doelen en resultaten te realiseren. 

ONZE OVERTUIGING

Wij geloven erin dat door het zichtbaar maken en versterken van de onbewuste mentale modellen van de leiders in organisaties zij beter gaan presteren.  coaching leiderschapsontwikkeling teamontwikkeling coach teambuilding

 

En dat wij met onze aanpak een positieve bijdrage kunnen leveren aan het verminderen van mentale problemen en stress in de wereld. Wij zien namelijk dat stress de nummer 1 reden is van langdurige uitval in bedrijven. Met onze methode en aanpak kunnen wij stress en burn-out reduceren. 

Dit doen wij met onze programma’s die erop gericht zijn om de mentale weerbaarheid van individuen, teams en organisaties te vergroten en versterken. Wij doen dit door op onbewust niveau belangrijke positieve veranderingen te creëren. Deze veranderingen zijn snel, effectief en blijvend. 

 

Het versterken van de mentale weerbaarheid of flexibiliteit zien wij voor personen en organisaties als beste optie om zich te kunnen aanpassen aan de continue veranderende omstandigheden en complexiteit van hun omgeving. Het benodigde adaptievermogen wordt hierdoor maximaal geborgd. 

mountain-climber-2427191_1280.jpg

Je bent al goed!

 

Stretched Company helpt jou met het ontwikkelen van leiderschap. Dat doen we in stretches. Iedere keer gaan we een stap verder om een nog betere leider te worden. 

 

Wij nemen je mee naar de oorsprong van dat gedrag en bieden je de mogelijkheid nieuwe keuzes te maken. Zodat jij oprecht een antwoord kunt geven op de vraag:

 

Hoe goed kun je echt worden?