Lodewijk Gimberg

Al bijna 15 jaar helpt Lodewijk als coach en consultant organisaties met veranderen en verbeteren. Hij heeft daarbij het geluk gehad om samen te mogen werken met zowel enkele van de grootste Nederlandse bedrijven als met snelgroeiende scale-ups, in Nederland en het buitenland. In die hoedanigheid heeft hij verschillende managementteams geholpen met groeiprogramma’s, training en teamcoaching.

 

“Ik heb een helder doel voor ogen. Ik wil mensen helpen om blijvende veranderingen met een positieve impact te maken. Impact op henzelf, hun team en hun bedrijf. Als executive coach help ik leiders te begrijpen hoe hun manier van denken en handelen onbedoelde effecten kan hebben op hun omgeving en resultaten. En bied ik hen de middelen om zelf een positieve gedragsverandering te maken.”

 

Lodewijk is Integral Master Coach®, heeft een achtergrond in NLP en heeft als ondernemer naast Stretched ook organisatie adviesbureau Change Department.

Integral Coaching® is een gedeponeerd handelsmerk in Canada, eigendom van Integral Coaching Canada en in licentie gegeven aan Lodewijk Gimberg

lodewijk 2.jpg
  • LinkedIn Social Icon

+31 6 24 66 85 87

ICC-IMC-style1.jpg
ICF_Member.png