erwin schwartz

Nieuwsgierig en volhardend, af en toe schuren om dat waar we elke dag aan werken van toegevoegde waarde te laten zijn. Plezier maken.

 

De afgelopen 20 jaar ben ik aan het werk als consultant, coach, manager en ondernemer. En ben Managing Partner van thebrownpapercompany.

 

Vanuit de verschillende rollen heb ik veel ervaring op kunnen doen met bedrijfsvraagstukken in hele verschillende markten en verschillende bedrijven in verschillende landen. Zowel vanuit crisis als vanuit ambitie.

 

Veel vraagstukken beginnen bij een bedrijfskundige insteek en is er in beginsel beperkt aandacht voor het gedrag en de collectieve overtuigingen. Dat is het deel waar we elkaar en onze omgeving iedere dag mee beïnvloeden.

Leidinggevenden hebben een belangrijke taak in het wegnemen van belemmeringen op weg naar de ambitie van de organisatie. Meer specifiek daarin de mentale belemmeringen van de leidinggevenden zelf zodat het gewenste effect wordt gerealiseerd.

De weg hiervoor vrij maken zie ik als mijn uitdaging.

 

Bij ieder vraagstuk altijd weer de vraag “hoe ga ik hier mee om? Welk besluit ga ik nemen en welk gedrag ga ik laten zien”

Van veel besluiten zijn we ons niet eens bewust. Noem het de automatische piloot. Het gevolg hiervan is gedrag dat niet altijd leidt tot het gewenste effect. Wat als je ten alle tijden je gedrag wel kunt kiezen?

 

Ik ben ondernemer, consultant en Master Practitioner in NLP

Erwin.jpg
  • LinkedIn Social Icon

+31 6 53 74 79 51