top of page

Charles de klerk

"Ik geloof in flexibiliteit van denken en doen. We kunnen de toekomst niet voorspellen, maar we kunnen wel zorgen dat we goed voorbereid zijn op verandering."

 

In de afgelopen 25 jaar van zijn carrière heeft hij gewerkt bij diverse grote internationale organisaties als Océ (nu Canon), Buhrmann en SITA Northern Europe (SUEZ) in diverse commerciële management- en directieposities en als lid van de Raad van Bestuur.

 

Sinds 8 jaar is hij actief als zelfstandig ondernemer, investeerder en leiderschapscoach. Hij investeert o.a. in (commercieel) vastgoed en start ups.

 

Hiernaast is hij vice-voorzitten van de Raad van Toezicht van de Plastic Soup Foundation. Deze NGO zet zich in om de hoeveelheid plastics in onze oceanen terug te dringen door het creëren van awareness en werkt samen met het bedrijfsleven aan oplossingen.

 

In zijn rol als Executive Director bij Presidents Institute. In dit netwerk werkt hij direct samen met senior executives en ondernemers

 

Charles is gepassioneerd over de mogelijkheden om mensen en organisaties te ontwikkelen. Zijn uitgangspunt hierbij is dat ontwikkelingen het meeste effectief en duurzaam kunnen worden gerealiseerd door veranderingen aan te brengen op onbewust niveau.

Charles heeft een bedrijfskundige opleiding gecombineerd met een Master Practitioner in NLP en Master COACH practitioner.

charles.jpg
  • LinkedIn Social Icon

+31 6 53 95 76 98

bottom of page